Dagens datum: tisdag 30 maj 2017
Titta in i det nya arkivet

LCHF-recept

Välkommen till internets förmodligen största och bästa näringsberäknade LCHF-receptbok med recept som är utformade för optimal fettförbränning.

LCHF-recept som fungerar för viktnedgång

Här i LCHF-receptboken finner du över 550 näringsberäknade och noggrannt utprovade LCHF-recept som garanterat ger bra resultat för den som vill komma i extra bra form och bli smal snabbt.

Just det här kan ofta vara en avgörande skillnad för dig som vill må bättre, gå ned i vikt och minska dina mått.

En sökning på Google på "LCHF-recept", ger 2 530 000 träffar. Långt ifrån alla är däremot bra.

Många LCHF-recept på internet och ofta även i kokböcker är tyvärr inte LCHF, utan snarare en kombination av LCHF och GI och det brukar istället kunna ge viktuppgång.

Om författaren fortfarande är överviktig, brukar det vara en tydlig signal på att undvika att följa recepten. I alla fall om du vill bli smalare. Har författaren aldrig varit överviktig eller kanske har en personlig tränare, kan du kanske också fundera över om den boken verkligen kommer att ge dig de resultat du vill ha.  

Många halvfabrikat som färdig LCHF-pasta och LCHF-drycker är heller inget vidare. För att gå ned i vikt och komma i form så snabbt som möjligt, är det viktigt att göra rätt hela vägen redan från början.

Här få du tillgång till riktiga testade LCHF-recept från Sveriges äldsta LCHF-klubb. Vi har jobbat med LCHF-rådgivning på internet sedan 2008 och vet både vad som är hälsosamt och vad som fungerar. 

Du kan använda den här LCHF-receptboken på tre olika sätt.

Antingen genom att välja kategori i vänsterkolumnen för att se tillgängliga recept. Klicka därefter på bilderna för att komma till receptet.

Om du har en långsam uppkoppling och vill undvika bilder i sökresultaten, eller se alla recept på en gång, kan du söka på kategorierna i textformat genom att klicka här.

Du kan också som ett tredje sätt använda Sökmotorn på Fettdieten.se för att hitta recept genom att söka på ingredienser eller titel. Skriv då bara in den ingrediens du vill söka på och begräna sökningen till recept, så får du fram alla träffar med den ingrediensen. Om du vill söka på LCHF-recept med flera ingredienser, skriver du bara in dem efter varandra med ett mellanslag mellan varje ingrediens.

LCHF-recept - Sauce Bearnaise


Det här får våra medlemmar


- 14 kursbrev via e-post
- Över 550 LCHF-recept
- Fråga via e-post alla dagar
- 8 Military weeks
- Mimmi Metall Bootcamp
- Inga reklambanners
- Tillgång till FAQ:en
- LCHF-tips och råd
- Din egen hälsodagbok
- Läsa/skriva kommentarer
- Vikt- och måttstatistik
- Tips på vardagsmotion
- Kost och hälsorådgivning
- Läsa om LCHF-produkter

Och mycket mer!