Dagens datum: måndag 26 juni 2017
Titta in i det nya arkivet

Varför vi gillar LCHF, träning och hälsa

Max Gustaf Segerström - grundare av Fettdieten.se

Den här sidan handlar inte bara om LCHF eller träning eller att äta mat utan tillsatser och dåliga fetter. Det här är heller inte en vanlig LCHF-klubb.

Visst går det alldeles utmärkt att bara köra några månader och njuta bort många onödiga överskottskilon med riktigt goda LCHF-recept, men om du vill, kan du använda ditt medlemskap till så mycket mer. För att så småningom kunna göra saker som du kanske tidigare aldrig gjort.

Genom att börja äta naturlig mat utan en massa socker och leva helt utan härdade fetter och kemiska tillsatser, brukar alla, hittills åtminstone, inte bara slippa hunger utan även också uppleva alla möjliga hälsoförbättringar. Jag är idag både friskare och i bättre fysisk form än någonsin.

Mimmi, som också är sjuksköterska, har varit en ännu större kolhydratälskare. Eftersom Mimmi inte gärna vill göra som jag vill, började hon lite senare. Efter sin tredje graviditet, visade vågen tresiffrigt och då blev det invigning av det nya systemet som jag utvecklat, LCHF och tuff träning i kombination, Military Weeks. Med det kan du nå allra längst.

Mimmi SegerströmMimmi har som jag tränat kampsport, men också gymnastik och hon brinner för stretching och naturlig rörelse. Mimmi har med sig mycket erfarenhet om diabetes från yrkeslivet och har själv upplevt den skillnad LCHF kan göra för hälsan då hon gick ner 19 kg efter sin tredje graviditet. Efter 8 Military Weeks kom hon dessutom i sitt livs toppform. Mimmi leder nu Sveriges första bootcamp för LCHF.

Här finner du som medlem över 540 LCHF-recept på riktigt god mat, träninginspiration och alla tips och råd du behöver för att lyckas med LCHF. Till din hjälp får du också totalt 14 kursbrev för att kunna komma igång på ett så bra sätt som möjligt. Kursbreven kommer var tredje dag direkt till din e-postlåda.

Efter en tid kommer du själv att kunna komponera din egna rätter. Under de första veckorna eller kanske till och med månaderna är det däremot viktigt att du följer de LCHF-recept som finns här, om du vill vara säker på att få bra resultat. Det finns tyvärr många så kallade LCHF-recept på internet som inte alls är LCHF utan innehåller alldeles för mycket kolhydrater och då kommer inga resultat, i bästa fall. I sämsta fall kan det till och med resultera i viktuppgång.

På webbplatsen finns det också dagliga tips, artiklar om mat, FAQ, nyttiga länkar och mycket mer. Du kan också enkelt följa utvecklingen av ditt vikt-, stuss- och midjemått.

Min viktkurva för augusti

Så här såg som exempel min viktkurva ut under den första tiden efter att endast ha följt recepten här på fettdieten.se och tränat lätt vardagsträning. Under den allra första tiden gick jag ner ännu mer.

Följer du kursbreven och LCHF-recepten utan undantag, kan du omöjligen misslyckas under förutsättning att du är fullt frisk.

Välkommen till oss!
Gustaf & Mimmi


Det här får våra medlemmar


- 14 kursbrev via e-post
- Över 550 LCHF-recept
- Fråga via e-post alla dagar
- 8 Military weeks
- Mimmi Metall Bootcamp
- Inga reklambanners
- Tillgång till FAQ:en
- LCHF-tips och råd
- Din egen hälsodagbok
- Läsa/skriva kommentarer
- Vikt- och måttstatistik
- Tips på vardagsmotion
- Kost och hälsorådgivning
- Läsa om LCHF-produkter

Och mycket mer!