Dagens datum: fredag 24 februari 2017
Titta in i det nya arkivet

Choklad med krokant och hasselnötter

Näringsinnehåll: 

Den här rätten innehåller 5.9 g fett, 1.8 g kolhydrater och 1.5 g proteiner per portion.

Sammanfattning

Antal portioner
Källa

Gustaf Segerström

Tidsåtgång2 tim
LCHF-receptbokenAlla LCHF-recept Efterrätter för LCHF LCHF-Godis Baka med LCHF Julmat för LCHF

Beskrivning

Godis med LCHF? Javisst, ibland när det är fest och om godiset är gjort på ett bra recept som det här.

Ingredienser

  • 100 g lindt 70% choklad
  • 100 g rostade hasselnötter
  • 100 g brunt mandelsmör

Så här gör du

Smält choklad och mandelsmör i en kastrull på lägsta värmen tills att massan blir jämn och fin.

Lägg hasselnötterna i en bakplåtspapperklädd form som är så stor att nötterna precis på plats i ett lager i botten av formen.

Häll över massan och låt den svalna i kylen. Det tar ungefär en och en halv timme.

Skär upp i bitar och förvara svalt.

Choklad med krokant och hasselnötter

Tips

Med portion avses här en bit.

Mandelsmör hittar du på LCHFButiken.se och i välsorterade livsmedelsbutiker.

Ditt betyg: None Genomsnittsbetyg: 3.1 (16 votes)

Det här får våra medlemmar


- 14 kursbrev via e-post
- Över 550 LCHF-recept
- Fråga via e-post alla dagar
- 8 Military weeks
- Mimmi Metall Bootcamp
- Inga reklambanners
- Tillgång till FAQ:en
- LCHF-tips och råd
- Din egen hälsodagbok
- Läsa/skriva kommentarer
- Vikt- och måttstatistik
- Tips på vardagsmotion
- Kost och hälsorådgivning
- Läsa om LCHF-produkter

Och mycket mer!